Syysterveiset Movitilta

Hyvää syksyä!

Blogirintamallamme on ollut suunniteltua hiljaisempaa. Töitä on tehty, mutta paljon siitä tapahtuu kulisseissa.

Kiirettä on pitänyt ja jossain määrin osasimme sitä odottaakin. Movit on tällä hetkellä käytössä jo viidessä kunnassa helpottamassa kunnan ajojärjestelyä, joten kasvua viime vuoteen on neljän kunnan verran.
Kuten uutisista on tänä syksynä saanut lukea, vaatii koulukuljetusten onnistunut hallinta hyvää yhteistyötä ja rautaista ammattitaitoa kouluilta, ajojärjestelijöiltä sekä kuljettajilta. Tietysti notkea järjestelmämme auttaa tässä huimasti 😉 Olemme alkutalven aikana lanseeraamassa vihdoinkin kauan odotettua kouluun.fi-palvelua. Se antaa Movitin asiakkaille mahdollisuuden näyttää reaaliaikaisen ja tulevan kuljetustiedon huoltajalle ja oppilaalle.

Myös yhä useampi yritys luottaa Movitiin kuljetustensa järjestelyssä. Järjestelyn ja toiminnanohjauksen lisäksi asiakkaamme nappaa nykyään myös kuljetustilaukset ja maksun suoraan verkkosivuiltaan Movittiinsa.

Asiakkaamme www.charter919.com tilaus-sivusto maksuominaisuudella

Kahden eri sektorin kanssa toimiminen ja kesäinen liikennepalvelulain muutos luovat jatkuvasti tarpeita kehittää järjestelmäämme. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita mielellämme, sillä he ovat asiantuntijoita siinä kuinka järjestelmän tulisi toimia. Muutoksia pystymme tekemään nopeasti ja tehokkaasti, kiitos taitavien tekijöiden ja hyvien ehdotusten.

Joskus asiakkaidemme toiveet tietysti eroavat toisistaan hyvinkin paljon. Tällöin joudumme pohtimaan, kuinka ehdotuksista saadaan kehitettyä järjestelmää, joka palvelee mahdollisimman monia ja pysyy silti käytettävyydeltään helppona. Ratkaisun löytämisessä ongelmaan autamme silti aina. Usein mietimme voisiko apu löytyä ohjelmistoon tehtävän fiksauksen sijaan toimintamallin muutoksesta tai tarvitaanko näiden yhdistelmä.

Päivityksiä on tulossa. Kesän ja syksyn aikana olemme kehittäneet Movitiin täysin uusia palasia, joita osa asiakkaistamme onkin päässyt jo kokeilemaan. Vähitellen päivitämme kaikille esimerkiksi uuden kuljettajapäätteen, joka mahdollistaa määriteltyjen oikeuksien puitteissa mm. ennakkohinnan laskennan, uuden tilauksen luomisen ja reittien siirtämisen autojen välillä. Kerromme ominaisuuksista lisää sitä mukaa kun päivityksiä tehdään.

Kiitokset asiakkaillemme ja työntekijöille alkusyksyn rutistuksesta, Movitetaan turvallisesti syksyn pimeydessä!

Lauri Savolainen
Toimitusjohtaja, Movit