Asiakassovellus käyttöehdot

Asiakassovelluksen käyttöehdot

1. Johdanto

Tervetuloa käyttämään Asiakassovellusta (”Sovellus”), jonka tarjoaa intoit Oy (”Yritys”, ”me”, ”meidän” tai ”meitä”). Lataamalla, asentamalla tai käyttämällä Sovellusta hyväksyt nämä Palveluehdot (”Ehdot”). Jos et hyväksy näitä Ehtoja, älä käytä Sovellusta. Asiakassovelluksesta on olemassa joukko rinnakkaisversioita, jotka ovat nimetty taksipalvelusta vastaavien kumppaneidemme mukaan. Nämä käyttöehdot koskevat Sovelluksen kaikkia rinnakkaisversioita.

2. Tilin rekisteröinti

Voidaksesi käyttää tiettyjä Sovelluksen ominaisuuksia, sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi. Sitoudut antamaan oikeat, ajantasaiset ja täydelliset tiedot rekisteröitymisprosessin aikana ja päivittämään tiedot tarvittaessa. Olet vastuussa tilisi tiedoista ja kaikesta tilisi kautta tapahtuvasta toiminnasta.

3. Sovelluksen käyttö

Sitoudut käyttämään Sovellusta vain laillisiin tarkoituksiin ja näiden Ehtojen mukaisesti. Sitoudut olemaan:

  • Käyttämättä Sovellusta tavalla, joka rikkoo sovellettavaa kansallista tai kansainvälistä lakia tai määräystä.
  • Käyttämättä Sovellusta tavalla, joka estää tai rajoittaa kenenkään muun Sovelluksen käyttöä, tai joka saattaa vahingoittaa Yritystä tai Sovelluksen käyttäjiä, tai altistaa heidät vastuulle.

4. Asiakkaan käyttäytyminen

Sitoudut kohtelemaan kuljettajia ja muita käyttäjiä kunnioittavasti ja olemaan harjoittamatta sopimatonta käyttäytymistä, kuten:

  • Loukkaava, uhkaava tai häiritsevä käytös.
  • Syrjintä tai vihapuhe.
  • Ajoneuvon tai muiden omaisuuden vahingoittaminen.

5. Kuljettajien käyttäytyminen

Kuljettajat eivät ole Yrityksen työntekijöitä. Yritys ei ole vastuussa kuljettajien käytöksestä, toimista tai toimimattomuudesta.

6. Immateriaalioikeudet

Kaikki Sovelluksessa oleva sisältö, ominaisuudet ja toiminnallisuudet ovat Yrityksen yksinomaista omaisuutta ja suojattuja immateriaalioikeuksilla. Et saa kopioida, levittää, muokata tai luoda johdannaisteoksia mistään Sovelluksen sisällöstä ilman nimenomaista kirjallista suostumustamme.

7. Tietosuoja

Sovelluksen käyttösi on tietosuojakäytäntömme alaista. Asiakkaan tietoja säilytetään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Asiakas voi poistaa tilinsä ja tietonsa palvelusta valitsemalla ”Poista tili” Sovelluksen profiilinäkymästä. Asiakkaan tiedot välitetään tilauksen yhteydessä myös taksikumppaneillemme, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja kuljetuspalvelun tuottamiseen. Voit tutustua taksikumppanin tietosuojakäytäntöön Sovelluksen Tietoa sovelluksesta -näkymässä.

8. Vastuunrajoitus

Yritys vastaa taksinvälityspalvelusta yhdessä taksikumppaneiden kanssa. Yritys ei vastaa itse kuljetuspalvelun tuottamisesta. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa yritys ei ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä, välillisistä tai rangaistuksellisista vahingoista, mukaan lukien mutta ei rajoittuen menetettyihin voittoihin, tietojen menetykseen tai liiketoiminnan keskeytymiseen, jotka johtuvat sovelluksen käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää sovellusta.

9. Sovellettava laki

Nämä ehdot ja sovelluksen käyttösi ovat Suomen lakien alaisia ja niitä tulkitaan niiden mukaisesti.

10. Ehtojen muutokset

Voimme ajoittain muuttaa näitä ehtoja. Jos teemme olennaisia muutoksia, ilmoitamme siitä sinulle julkaisemalla päivitetyt ehdot sovelluksessa tai muilla viestintämenetelmillä. Jatkamalla sovelluksen käyttöä tällaisten muutosten jälkeen hyväksyt uudet ehdot.

11. Yhteystiedot

intoit Oy (Y-tunnus: 2400192-1)
Höyläämötie 11 B
tuki@movit.fi
+358 9 424 50297