Joulukuun tunnelmia

Vuosi lähenee loppuaan, toivon mukaan kulunut vuosi on ollut kaikille antoisa ja hedelmällinen. Syksyllä kyselimme tyytyväisyyttänne toimintaamme ja keräsimme tietoa palvelumme laadusta. Kiitos kaikille asiakkaille vastauksistanne. Saimme kyselyn perusteella palvelustamme arvioksi 3,7 tähteä, kun 5 tähteä oli maksimi. Asiakastyytyväisyyden parantamiseksi on siis vielä tekemistä.

Järjestelmäämme päivittäin käytti 80% vastaajista ja 100% oltiin sitä mieltä, että järjestelmämme ovat helpottaneet työntekoa. Myös suurella todennäköisyydellä meitä suositeltaisiin kollegoille. Tiedustelimme, mitä kanavaa pitkin meihin haluttaisiin mieluiten olla yhteydessä ja parhaimpana yhteydenottokanavana pidettiin sähköpostia. Varteenotettavina yhteydenottokanavina pidettiin myös tukiportaaliamme, chat-kanavaa ja WhatsAppia. Tällä hetkellä meihin ei voi vielä olla yhteydessä chatin tai WhatsAppin kautta, mutta harkitsemme ainakin chat-kanavan ottamista yhdeksi yhteydenottomuodoksi. Haluamme voida olla asiakkaiden tavoitettavissa helposti ja nopeasti ja ehkä uudet kanavat parantaisivat myös vastausnopeuttamme.

Olemme palkanneet uuden Ul suunnittelijan, jonka pääpaino on tehdä suunnittelunäkymästä sekä visuaalisesti, mutta myös työn tehokkuuden kannalta parempi versio. Suunnittelunäkymään on siis tulossa muutoksia ensi vuonna, mahdollisesti jo keväällä.

Marraskuussa meillä aloitti myös Senior Developer Janne Pasanen. Hänellä on erittäin laajapohjainen osaaminen käyttöliittymäsuunnittelun ja ohjelmistotekniikan saralla. Janne on Pohjanmaalta Espooseen kotiutunut kahden lapsen isä ja hän on toiminut aiemmin sekä ohjelmistokehittäjänä että käyttäjäkeskeisen suunnittelun eri tehtävissä sekä pienessä parin henkilön startupissa, että valtion ohjelmistohankkeissa monitoimittaja ympäristössä. Jannea motivoi mukaan mahdollisuus päästä kehittämään mahtavaa tuotetta ja olla mukana valloittamassa uusia markkinoita. Tervetuloa mukaan Janne.

Nyt meillä on kasassa erinomainen tiimi, jonka avulla Movit on ensi vuonna myös käyttäjäystävällisempi kuin koskaan. Suunnittelunäkymään on tulossa tosiaan muutoksia ensi vuonna. Kierrämme asiakkaitamme läpi keväällä ja keräämme käyttäjäpalautetta aktiivisesti tähän liittyen.

Jatketaan yhteistä matkaa taas ensi vuonna. Toivotamme koko tiimimme voimin onnea vuodelle 2024!