Referenssit

Referenssit

”Movitin myötä siirryimme kolmesta puolipäiväisestä järjestelijästä yhteen, jolloin kaksi muuta pääsivät ajamaan”

Mika soininen, taksikuriirit ajojärjestelijä, suomen taxi-service oy

Lähitaksi Oy on kuljetuspalveluyritys, jonka toimintaa ohjaavat vastuullisuus, turvallisuus ja tehokkuus. Lähitaksi on toiminut Uudellamaalla jo vuodesta 1965. Ammattikuljettajamme palvelevat myös Riihimäellä ja Lapissa. Lähitaksilaisia on reilu 4000 ja autoja yli 1300.

Lähitaksi-konserniin kuuluu myös Suomen Lähilogistiikka Oy, joka on keskittynyt hoitamaan Kela-kuljetuksia. Kela-Kuljetuksia hoidetaan Uudellamaalla, Päijät- ja Kanta-Hämeessä, Kymenlaaksossa sekä Lapissa.

Lähitaksi-konsernissa hoidetaan kuluttaja- yritys- ja yhteiskunnan kuljetuksia alusta loppuun. Yhteiskunnan kyytien pääasialliseksi välitysjärjestelmäksi on valikoitunut Intoit:n Movit. Movitilla tehtäviä tilaustyyppejä ovat mm. Kela-kyydit ja Etelä-Suomen kuljetuspalvelukorttikyydit.

Movit-välitysjärjestelmä on ennen kaikkea helppokäyttöinen, selkä ja nopea. Nopeimmillaan taksitilauksen voi tehdä 1-2 minuutissa. Movitissa on mahdollista tehokkaasti yhdistellä automaattisesti kyytejä. Tämä tehostaa työntekoa ja parantaa autojen käyttöastetta.

Yhteiskunnan kuljetukset ovat kriittisiä ja palvelut toimivat 24/7/365. Siksi olemme valinneet järjestelmäksi toimintavarman järjestelmän ja toimijaksi sellaisen yrityksen, jolla on toimiva tekninen tuki ja 24/7 päivystys akuuteissa vikatilanteissa.

Alusta asti on ollut selvää, että Intoit:llä on halu kehittää järjestelmää paremmin tarpeitamme vastaavaksi yhteistyössä meidän kanssamme. Järjestelmää kehitetään ammattitaitoisesti ja asiakasta kuunnellen.

Kaisa Rautio
Kehityspäällikkö
Lähitaksi, 2023


Espoon kaupungin logo

Timit kuljetustenhallintajärjestelmän avulla olemme saavuttaneet selkeyttä prosesseihimme ja pystymme vastaamaan asiakasryhmiemme vaativiin tarpeisiin entistä paremmin.

Timit mahdollistaa erilaisten kuljetusten ja asiakasryhmien hallinnoinnin sekä seurannan. Sen avulla pystymme toimittamaan monimutkaisetkin tilaukset ja muutokset kuljetusyhtiöille helposti ja oikea-aikaisesti.

Organisaatiossamme on useita erilaisia käyttäjäryhmiä, joille voimme joustavasti luoda käyttäjäprofiileja tarpeen ja toimenkuvan mukaan.

Järjestelmätoimittaja kehittää Timittiä aktiivisesti toiveemme huomioiden ja tuntee toimialan erikoisvaatimukset hyvin.

Kati Seppänen
Logistiikka asiantuntija
Espoo, 2023


Keskustaksin sininen logo

Keskustaksi Oy teki valinnan Movit järjestelmän käyttöönotosta keväällä 2021. Järjestelmällä aloitettiin kelamatkojen välitys Etelä-Pohjanmaan, Satakunnan ja Pohjanmaan maakunnissa 1.1.2022. Tänä päivänä Movitilla välitetään kelakyytien lisäksi myös vammaispalvelulain mukaisia kyytejä Etelä-Pohjanmaalla, Satakunnassa ja Keski-Suomessa sekä koulukyytejä Seinäjoen kaupungin alueella.

Järjestelmää on kehitetty voimakkaasti vuoden 2022 aikana ja kehitys jatkuu edelleen. Movit mahdollistaa Keskustaksille myös oman maksuliikenteen hoitamisen ja tämä on suuri etu yhtiölle. Järjestelmän kehitystyössä on painopiste ollut niin sanotusti autopuolella. Nyt on lähetty kehittämään myös välittäjien työn helpottamista. Kehitystyö on edennyt hyvässä yhteistyössä.

Antti Ålander
Toimitusjohtaja
Keskustaksi Oy, 2023


Helpubus mustavalkoinen logo

”Ajoin vuosia taksia, kunnes päätin ruveta yrittäjäksi. Alkuun kuljetusten suunnittelu tapahtui samalla, kun ajoin taksia. Puhuin kahteen puhelimeen samaan aikaan, kun suunnittelin tulevia reittejä, muokkasin jo olemassa olevia ja otin asiakkaita kyytiin. Intoit:n toimitusjohtaja Lauri Savolainen tuli katsomaan työtäni taksiin ja huomasi, että tarvetta jonkinlaiselle toimintatapojen muutokselle oli. Niin meille tuli käyttöön Movit.

Nykyään yritykselläni Helpbussilla on 42 autoa, kasvu ei olisi ollut mahdollista ilman Movittia. Volyymin kasvaessa hallittavuuden laatu parani merkittävästi eikä toiminta ollut yksilöstä riippuvaista. Movit järjestelmä tarjosi mahdollisuuden hallita myös kokonaisuutta paremmin. Lisäksi se tuo säästöä ja tehokkuutta ajojärjestelyyn. Niin kuin kaikki muutkin järjestelmät, vaikka kyseessä on myös ajojärjestelijän näkövinkkelistä simppeli järjestelmä, pitää sen käyttö opetella. Ilman kunnollista perehdyttämistä ja käytön jatkuvaa ylläpitämistä, ei Movit tee taikatemppuja.

Kuljettajien applikaatio on todella hyvä ja yksinkertainen. Kielitaidon ei tarvitse oli kehittynyt ja vanhemmat ikäluokat voivat käyttää sitä myös vaivatta. Käyttöliittymän yksinkertaisuus ja virheiden teko mahdollisuus on minimaalinen jopa ilman ohjeistuksia.”

Mikko Nyman
Toimitusjohtaja
Helpbus Oy, 2023