Movit Henkilökuljetus 2018 -näyttelyssä

Jos nimi ei ole tuttu, mutta työskentelet henkilökuljetusten alalla, on syytä olla hereillä loppuviikosta ja kipaista Henkilökuljetus 2018 -näyttelyyn Tampereen messukeskukseen!

Kuluva vuosi on ollut huimaa kiitoa. Olemme laittaneet kaikki liikenevät voimat palveluidemme ja tuotteemme kehitykseen. Tämä alkaa nyt kantaa hedelmää ja olemme valmiit taksilain uudistukseen!
Pystymme tarjoamaan tällä hetkellä markkinoiden kiinnostavimman kokonaisuuden. Henkilökuljetusnäyttelyssä esittelemme uutuuttaan hohtavan varaus- ja hinnoitteluosion. Pystymme näin tuottamaan palvelun, joka kattaa koko henkilökuljetustarpeen hallinnoinnin tilauksesta ajosuoritteeseen.

Tule keskustelemaan myös tietosuojasta ja kuljetustenhallinnasta. Konsultoimme useaa henkilökuljetusalan toimijaa siitä, kuinka toiminnan prosessit saadaan vastaamaan voimaan astuvan tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.
Annamme mielellämme neuvoja myös mistä kannattaa lähteä liikkeelle.

Jos siis vierailet Henkilökuljetusnäyttelyssä, kannattaa pistäytyä osastollamme A7. Keitetään kahvit ja suunnitellaan, miten yrityksesi toiminta laitetaan kuntoon ennen kuin lakimuutokset astuvat voimaan.

Meidän vahvuutemme on rautaisten tuotteiden lisäksi asiakasta arvostava ote. Meille arvo syntyy asiakkaalle tuotetusta kokonaispalvelusta.

Nähdään messuilla!

Kari Savolainen
Myyntipäällikkö, Movit

Vastaa