Maaliskuu 2024

Hei kaikki uudet ja vanhat lukijat,

intoitit:llä on tapahtunut henkilöstöuudistuksia. Tammikuussa intoit:n vahvuuteen liittyi Tero Mäkelä. Tero toimii projektipäällikkönä suoraan asiakkaiden kanssa ja sen lisäksi hänellä on yleisenä vastuualueenaan mobiilisovellukset. Yrittäjätaustaisella Terolla on 15 vuoden kokemus taksin tilaussovelluksista sekä välitysjärjestelmistä ja hän on aiemmin ollut kehittämässä palveluita Suomen suurimmille taksitoimijoille. Tero kokee, että hänen taustansa, kokemus kuluttajakyydeistä ja yleinen toimialaosaaminen tukevat hienosti intoit:n kasvutavoitteita. Kun tarjolla oli työpaikka, jossa on mahdollisuus ja resurssit rakentaa merkityksellisiä ja korkealaatuisia palveluita, niin työtarjous oli helppo hyväksyä, toteaa Tero tyytyväisenä.

Asiakaspalvelussa ja myynnissä toiminut Simo Rautio siirtyi pois intoit:ltä helmikuun puolivälissä. Kiitos Simolle ansiokkaasta työstä, jota hän teki Movitin hyväksi ja kaikkea hyvää tulevaan.

Helmikuun alussa osa meistä oli Tampereella Henkilökuljetuspäivillä. Tapahtuma oli jälleen kerran todella mielenkiintoinen ja oli mukava tavata alan toimijoita. Selvisi myös, että moni kaipasi enemmän live tapaamisia kanssamme. Tällaisen yhdistetyn asiakas- ja koulutustilaisuuden järjestäminen on ollut mielessämme jo pidemmän aikaa. Valitettavasti vaan kiireet, resurssit ja nykyisten asiakas suhteiden ylläpitäminen ovat luoneet omat haasteensa tapahtuman toteuttamiselle. Tilaisuutta ei ole unohdettu ja oli todella sydäntä lämmittävää kuulla, että monet tällaisesta tilaisuudesta ovat kiinnostuneita. Haluamme kuitenkin panostaa tapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen, jotta tilaisuus onnistutaan tekemään arvokkaasti ja se tuo kaivattua lisäarvoa kaikille osallistujille. Siksi asiakastilaisuutta ns. Movit päiviä, pitää odotella vielä hetki.

Meihin kuitenkin voi olla yhteydessä ja tulemme mielellämme paikan päälle käymään, jos haluatte. Lisäkoulutusta ja tukea voi kysellä sähköpostitse tuki@movit.fi tai soittamalla 09 424 50297. Mikäli liikut lähellä Helsingin Pitäjänmäkeä, tervetuloa käymään, kesäksi olisi tarkoitus muuttaa isompiin tiloihin. Osoite pysyy lähes samana, sillä muutamme saman talon sisällä vain pari kerrosta ylemmäs.

Keväisin terveisin,

Nadja

Tero Mäkelä