Marraskuun kuulumisia

Loka-marraskuun taitteessa Movitin toimivuudessa ilmeni valitettavasti hitautta. Ongelma on kuitenkin korjattu ja järjestelmän pitäisi toimia taas normaalisi. Mikäli jatkossa huomaatte hitautta uudelleen, meille saa soittaa tai laittaa viestiä tukiportaalin kautta, jotta voimme reagoida asiaan.

Tässä kuussa on nähty maailmaa, kun Kari kävi Saksassa Essenissä taksimessuilla ja Lauri, Juho ja Nadja Briteissä. Moni ei ehkä tiennytkään, että avasimme tytäryhtiön kesällä Englannin Bradfordiin. Tytäryhtiön operatiivisena johtajana toimii Ciaran Kelly. Ciaranin kaveriksi Britteihin on muuttamassa vuoden vaihteen jälkeen myös Juho. Matkan tarkoitus oli siis tutustua Juhon uuteen kotikaupunkiin sekä osallistua Liverpoolissa Taxi Summit tapahtumaan. Lensimme Bradfordiin isänpäivän iltana. Bradford on n. 500 000 ihmisen kaupunki Pohjois-Englannissa. Kävimme heti maanantaina katsastamassa toimistovaihtoehtoja sekä yhtä asuntoa. Lisäksi teimme viime hetken täydennyksiä tiistain gaalaan. Kohti Liverpoolia lähdimme tiistaina heti aamupalan jälkeen. Matkaa Bradfordista Liverpooliin on n. 110 km. Perillä nautittiin kevyt, myöhäinen lounas ja sen jälkeen suuntasimme valmistautumaan illan tilaisuutta varten. Pukujuhla järjestettiin Liverpoolin keskustassa, isossa katedraalissa, joka tunnelmaltaan ja kooltaan tarjosi erinomaiset puitteet tapahtumalle. Paikalla oli n. 450 henkilöä erilaisista taksialaan liittyvistä yrityksistä. Illan aikana nautittiin musiikista, illallisesta ja seurasta. Gaalan lähentyessä loppuaan palkittiin alan parhaita. Virallinen tilaisuus päättyi klo 23:00, josta siirryimme nurkan taakse jatkoille. Siellä tutustuimme ja verkostoiduimme lisää alan toimijoiden kanssa. Keskiviikkona luovutimme asunnon hyvissä ajoin, jotta ehdimme pistäytymään Liverpoolin keskustassa. Kävimme tutustumassa mm. Beatlesien legendaariseen soittopaikkaan Cavern Clubiin, jossa he soittivat vuosien 1961 ja 1963 välillä jopa 292 kertaa!

Toimistomme koodarit ovat ahertaneet kovasti Movitin kehittämiseksi. Parannuksia, joita Movitiin on tehty tässä kuussa, on mm. performanssi parannus. Se tarkoittaa tietokannan ja tietokantahakujen suoraviivaistamista, mikä parantaa Movitin suorituskykyä. Olemme myös tehostaneet suunnittelunäkymän tiedonhakua. Lisää kohennusta on tulossa joulukuun aikana.

Pyrimme päivittämään kaikki kehitystoimenpiteet blogiimme ja uutiskirjeisiimme. Kannattaa siis seurata uutisvirtaamme.

Terveisin,

Nadja