Joulu ja vuoden 2022 loppu lähestyy

Kulunut vuosi lähenee loppuaan ja vuosi on ollutkin hyvin poikkeuksellinen. Ensin korona ja sitten sota ovat vaikuttaneet arkeemme ja tehneet muutoksia elämäämme. Ajatus jouluun rauhoittumisesta ja läheisiin keskittymisestä tuntuu tällä hetkellä erittäin hyvältä ja kauan odotetulta. Vaikka vuoteen on mahtunut kaikenlaista, ei vuosi Movitilla ole ollut huono. Pääsimme pitkästä aikaa mukaan tapahtumiin, näimme asiakkaitamme, loimme uusia asiakassuhteita ja olemme kehittäneet Movitia paremmaksi.

Paljon hyviä ehdotuksia Movitin eteenpäin viemiseksi on tullut asiakkailtamme ja pyrimmekin työstämään niitä niin, että parhaimmat ideat siirtyvät toteutukseen saakka ja näin jonkun keksimästä hyödystä tulee kaikkien saatavilla oleva ominaisuus.

Olemme päivittäneet yhteystietomme. Jatkossa palautetta voi antaa puhelimitse tai sähköisesti. Puhelinnumero palautetta antamista varten +35810 2291 760 palvelee arkisin 10:00-14:00. Sähköpostia voi laittaa kellon ympäri osoitteeseen palaute@movit.fi. Tuen puhelinnumero on +358 9 424 50297 ja se palvelee maanantaista perjantaihin klo 08:00-17:00. Kiireettömämmät tukipyynnöt voi laittaa sähköpostitse tuki@intoit.fi tai tukiportaalin kautta. Myynnin puhelinnumero on +358 9 4272 7272 ja sähköisesti myynti@movit.fi.

Macin laitteilla kannattaa tällä hetkellä käyttää Movitia Chromen tai jonkun muun kuin Safarin selaimessa. Safariin tehty päivitys on hajottanut Movitin näkymän eikä Movit siis toimi valitettavasti oikein.

Alku kuusta kävimme tiimimme kanssa viettämässä laatuaikaa yhdessä Urjalassa. Pikkujouluilun lisäksi teimme suunnitelmia tulevalle vuodelle ja ideoimme uutta. Nyt vielä hetken aikaa tehokasta työntekoa ja sen jälkeen siirrymme ansaitusti joulun viettoon. Yhteydenotot voi kuitenkin laittaa joulunakin sähköpostitse tai tukiportaalin kautta. Luemme viestit viimeistään joulun pyhien jälkeen.

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja sidosryhmillemme. Olette meille äärettömän tärkeitä ja toivomme, että ensi vuonna voimme tavata teitä useammin ja enemmän. Toivotamme teille kaikille oikein ihanaa ja rauhallista joulun aikaa.

-Nadja